Haberler

Sıla Konserinde Çorlu Eğlenceye Doydu

Çorlu 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Sıla konseri düzenlendi.

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kültür ve Sanat Festivalinin son gününde, Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sıla sahne aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen konsere on binlerce müziksever katıldı.

Son yıllarda başarılı albüm çalışmaları ve kendine özgü tarzıyla müzik dünyasında özel bir yer edinen Sıla, orkestrası ve vokalistleriyle sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser alanını dolduran kalabalık, ünlü sanatçı Sıla'ya eşlik etti. Konserin ilerleyen bölümlerinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, ünlü sanatçı Sıla'ya çiçek takdim etti.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı konuşmada, "Bizim bir sloganımız var. Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye. Çorlu halkı birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi. Her şey Çorlu için. Bu konserin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür ediyorum" dedi.

Konser alanını dolduran on binlere seyirciye hitaben bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, "Çorlu Belediyemiz tarafından düzenlenen festival kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen, hür ve bağımsız düşüncesiyle gönüllerimizde taht kuran sevgili Sıla'nın konserine hepiniz hoş geldiniz. Şahsımın ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'ın sevgi ve saygılarını iletiyorum size. Sevgili Sıla biraz önce çok güzel sevgi şarkıları söyledi. Düşündüm ki, Çorlu ve Tekirdağ halkının üç tane sökülemeyecek sevgisi var. Bir tanesi vatan sevgisi, ikincisi Atatürk sevgisi, üçüncüsü ise sanat sevgisidir. Çorlu halkı yaşasın sanat diyor ve bu nedenle meydanlar doluyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin bu konseri düzenlemekle ne kadar doğru bir iş yaptığını da alkışlardan çok iyi bir şekilde anlıyoruz" diye konuştu.

Konserin devamında sevilen şarkılarını seslendirmeye devam eden Sıla, konseri izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Ünal Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title