Haberler

Sıla ile Sarmaş Dolaş Görüntülenen Hazer Amani Kimdir?

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün Sıla Gençoğlu ile bir araba sarmaş dolaş uyurken görüntüleri yakalanan Hazer Amani, 2. Sayfa programındaki açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Peki, evli olmasına karşın Sıla'yla aşk iddiaları ile gündeme gelen Hazer Amani kimdir?

Ahmet Kural'la yaşadığı mahkeme süreci hala devam ederken ve konu gündemdeki etkisini devam ettirirken Sıla, yepyeni bir haberle yine gündeme düştü. Sıla ve Master Chef Türkiye'nin Jürisi Hazer Amani'nin arabada sarmaş dolaş uyumaları kameralara yansıdı. Çıkan aşk iddiaları sonrası 2. sayfa programına mesaj atan Hazer Amani, "Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok." açıklamasında bulundu. Peki, Sıla ile aşk iddialarını yalanlayan Hazer Amani kimdir?

HAZER AMANİ KİMDİR?

Anne tarafı Türk, baba tarafı ise İranlı olan Hazer Amani, 1977 senesinde Ankara'da doğdu. Orta öğrenimini TED Ankara kolejinde bitirdikten sonra lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nde tamamlayan Amani, genç yaşlardan itibaren mutfağa ilgi duyuyordu. Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya gidip 3 yıl aşçılık eğitimi alan Amani, staj yaptığı yerde 4 yıl çalışarak baş aşçı unvanı aldı ve iş yeri ile yollarını ayırdı.

Sıla İle Aşk İddialarını Yalanlayan Hazer Amani Kimdir?

MASTER CHEF TÜRKİYE'NİN JÜRİSİ OLDU

Ardından bir otelde baş aşçı olarak şeflik kariyerine devam eden Amani, Yusuf Köksal ile tanıştı ve Türkiye'ye geldi. Bir gıda firmasının Türkiye şefi olarak çalışan Hazer Amani, 2011 yılında "En Yaratıcı Şefi" ödülünü kazandı. Zaman zaman yemek programlarına konuk olan Hazer Amani, "Kiraz Mevsimi" dizisine de konuk olarak katıldı. Ünlü şef asıl çıkışını ise Master Chef Türkiye yarışması ile yaptı. Hazer Amani, 2013 yılında hayatını Deniz Mumcuoğlu ile birleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazer Amani Ahmet Kural Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

gereksiz varlıklar

4
0
yanıtYanıtla
ZÜLKÜF:

Kadının gönlü mutfaktan geçer.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title