Haberler

Siirtspor-Kurtalanspor Maçında Olay: 14 Yaralı

Siirt'te siirtspor ile Kurtalanspor arasında oyanan Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkma maçı sonrası her iki takım futbolcuları ile taraftarlarında karıştığı kavga çıktı.

Siirt'te siirtspor ile Kurtalanspor arasında oyanan Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkma maçı sonrası her iki takım futbolcuları ile taraftarlarında karıştığı kavga çıktı. Polisin biber gazı sıkarak müdaha ettiği olaylarda iki takımdan 14 kişi yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı.

Atatürk Stadı'nda Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselme final maçında Siirtspor ile Kurtalanspor arasında oynanan karşılaşma gergin bir ortamda geçti. Normal sürese 1-1 biten ve uzatmalarda da 2-2 sonuçlanan maçta sonucu penaltı atışları belirledi. Kurtalanspor, penaltı atışları sonucu karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmaya hak kazandı.

Maçtan sonra Siirtsporlu futbolcuların, hem maçın hakemine hem de Kurtalansporlu futbolculara saldırması üzerine olaylar çıktı. Stat dışına da taşan olaylara taraftarlar da karışınca polis, biber gazıyla müdahale etti. Çıkan olaylarda her iki takımdan 14 kişi yaralandı. Yaralılar Siirt'teki çeşitli hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. - Siirt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siirt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sloki:

bazı dengesizler yüzünden bölge çirkin gösteriliyo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title