Haberler

Siirt'teki İşçi ve Firma Anlaşmazlığına Belediye Başkanı Gül Son Verdi

Siirt'te İki Gün Önce Temizlik Firmasında Çalışan İşçiler ve Firma Sahibi Arasında Çıkan Tartışma Bugün Belediye Başkanı Mervan Gül'ün Olaya El Koyması ile Tatlıya Bağlandı.

Siirt'te iki gün önce temizlik firmasında çalışan işçiler ve firma sahibi arasında çıkan tartışma bugün Belediye Başkanı Mervan Gül'ün olaya el koyması ile tatlıya bağlandı.

Siirt Belediyesi'nin temizlik işlerini yapan Han temizlik firması yetkilileri ile çalışanları arasında yaşanan gerginlikten dolayı çok üzüldüğünü söyleyen Belediye Başkanı Mervan Gül, Han temizlik firması yetkilileri ile temizlik şirketinde çalışan işçileri makamında kabul ederek barıştırdı. Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, bir daha böyle tatsız olayların yaşanmaması istedi. Han temizlik şirketi yetkilileri ise, "İşçilerimizden en iyi randımanı beklemek, görevlerini hakkıyla yerine getirmelerini beklemek bizim de hakkımızdır. Çalışan ve işini yapan işçiler bizim için çok değerlidir. Öte yandan yaptığımız hizmette ilimizi temiz bir kent haline getirme gayretini taşıyoruz" dediler.

Sabah saatleri itibari ile greve girerek çöp toplamayan işçiler, yapılan barış sonrası işlerinin başına döndü.

(ZKG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title