Haberler

Siirt'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 12 Yaralı

Siirt'te Geziden Dönen Öğretmenleri Taşıyan Minibüsün Kamyonla Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada 1'i Çocuk 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 12 Kişi de Yaralandı.

Siirt'te geziden dönen öğretmenleri taşıyan minibüsün kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Van'da görev yapan bir grup öğretmeni taşıyan Sakin Uçak idaresindeki 34 UEB 33 plakalı minibüs, saat 17.30 sıralarında Siirt-Baykan Karayolu'nun 35. kilometresinde karşı yönden gelen Hayrettin D. idaresindeki 56 KA 009 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüs şoförü Sakin Uçak ile 2 yaşındaki Betül Işık hayatını kaybederken, Nurşah Başıbüyük, Nefise Kapıcı, Güler Altıntepe, Emine Uçak, Tülin Fidan, Mert Eymen Fidan, Nuran Özkök, Ayhan Işık, Vildan Işık, Betül Başak, Şermin Başak ve Adile Başak adlı şahıslar yaralandı. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Emine Uçak ve Nuran Özkök ilk müdahalelerinin ardından Diyarbakır Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Hayrettin D., güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Kazanın ardından hastaneye gelen Siirt milletvekilleri Öner Gülyeşil ve Öner Ergenç ile Belediye Başkanı Mervan Gül, yaralılar hakkında bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(İA-VB-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title