Haberler

Siirt'te Toplu Taşıma Araçlarına Kamera Zorunluluğu Getirildi

Siirt’te kamu güvenliği ve kamu düzeninin korunması amacıyla açık dinlenme ve eğlence yerleri ile toplu taşıma araçlarına kamera takılmasına dair düzenleme getirildi.

Siirt'te kamu güvenliği ve kamu düzeninin korunması amacıyla açık dinlenme ve eğlence yerleri ile toplu taşıma araçlarına kamera takılmasına dair düzenleme getirildi.

Siirt Valiliğince yürürlüğe konulan yeni düzenleme ile umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile toplu taşıma araçlarında; hırsızlık, yankesicilik, kapkaç olayları ile birlikte alkol içiminden kaynaklı kavga, kargaşa, yaralama ve ölümle sonuçlanan olayların vuku bulduğundan, kamu düzeninin sağlanması amacıyla bir takım önlemler alındı. Bu amaçla, il genelinde umuma açık dinlenme ve eğlence yerleri ile toplu taşıma araçlarına güvenlik kamerası zorunluluğu getirildi. Uyarıları dikkate almayanların hakkında kabahatler kanunu çerçevesinde idari para cezası uygulanacağı bildirildi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Siirt 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title