Haberler

Siirt'te Terör Mağduru ve Yetim Çocuklara Yardım

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Derneği, Kurban Bayramı öncesi Siirt'te terör mağduru ve yetim çocuklara giyim yardımı yaptı.

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Derneği, Kurban Bayramı öncesi Siirt'te terör mağduru ve yetim çocuklara giyim yardımı yaptı.

Derneğin Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, dernek üyeleriyle bir alışveriş merkezinde, daha önce belirlenen çocuklara giyim yardımında bulundu.

Ateş, dünyanın farklı yerlerinde yetim ve terör mağduru çocuklara yardım ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Ramazan ayında başlattıkları "Bir Yetimi de Sen Giydir" kampanyası çerçevesinde bayram öncesi kentteki yetim ve terör mağduru çocukları giydirdiklerini anlatan Ateş, Afrika, Filistin, Bingöl, Konya ve Gaziantep'in Nizip ilçesinde yardımlarının sürdüğünü bildirdi.

Ateş, 3 bin çocuğa giyim yardımı yapmayı amaçladıklarını belirterek, "Avrupa'daki hayırseverlerimizden bu kampanyayı desteklemelerini istiyoruz. Çünkü bayram öncesindeyiz ve kış ayları geliyor. Bu yetim ve terör mağduru çocukların sevinmesine yardımcı olalım. Kampanyaya destek verenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title