Haberler

Siirt'te Kur'an Kursları Arası Bilgi ve Güzel Kuran Okuma Yarışması Yapıldı

Siirt'te 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinlikleri Çerçevesinde Kur'an Kursları Arası Bilgi ve Güzel Kur'an Okuma Yarışması Yapıldı.

Siirt'te 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri çerçevesinde Kur'an kursları arası Bilgi ve Güzel Kur'an Okuma Yarışması yapıldı.

Çarşı Hacı Abdülhakim Camii'nde kız Kur'an kursu öğrencileri arasında düzenlenen yarışma öğleden sonra da erkek Kur'an Kursları arasında gerçekleştirildi. 6 Kur'an Kursu'ndan 3'er öğrencinin katıldığı yarışmada 150 puanla Hilal Kız Kur'an Kursu 1'nci, 140 puanla Yeni Mahalle Kız Kur'an Kursu 2'nci ve 120 puanla Muhacirin Kız Kur'an Kursu öğrencileri 3'ncü oldu.

4 erkek Kur'an Kursu'nun katıldığı yarışmada ise 140 puanla Kazımiye Kur'an Kursu 1'nci, 120 puanla Özçelebi Kur'an Kursu 2'nci ve 100 puan alan Hakimiye Kur'an Kursu 3'ncü oldu. Birinci olan öğrencilere yarım, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere de çeyrek altın verildi. Yarışmanın ödül töreninde konuşan İl Müftüsü Mahmut Gürlen, "Bu yarışmada önemli olan katılmanızdır. Bizim nazarımızda hepiniz birincisiniz. Bize bilgilerimizin tazelenmesi imkanını verdiniz. Sizi kutluyorum" dedi.

(ZKG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title