Haberler

Siirt'te Kan Bağışı Kampanyası

Siirt Kızılay Şubesi Tarafından Başlatılan Kampanya Çerçevesinde, Kan Verme Başvurusunda Bulunan Vatandaşlara Servise Hazır Makarna İkramı Yapılıyor.

Siirt Kızılay Şubesi tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde, kan verme başvurusunda bulunan vatandaşlara servise hazır makarna ikramı yapılıyor.

Kızılay Siirt Şubesi Başkanı Yener Tanık, iş adamı Mustafa Çakmak'ın desteğiyle başlatılan kan verme kampanyasında amaçlarının vatandaşları kan vermeye teşvik etmek olduğunu söyledi. Kızılay Başkanı Yener Tanık, Siirt'te ilginç bir kampanya başlattıklarını belirterek "Beşler Makarna Fabrikası sahibi Mustafa Çakmak ile yaptığımız çalışmalar sonucu, vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı olması ve kan vermeleri için dikkatlerini çekecek bir uygulamaya geçtik. Kan bağışında bulunanlara makarna promosyonunda

buluyoruz. Amacımız zor zamanlarda acil durumlardaki hastaların dertlerine derman olmak. Kan vermek sıhhat buldururken, diğer yandan bir başkalarına yaşam umudu olabiliyor" dedi.

Bu arada Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül de bu uygulamaya destek vererek kan bağışında bulundu.

(İA-AŞ-GS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title