Haberler

Siirt'te Eylem Yapmaya Hazırlanan 4 PKK'lı Terörist Yakalandı

Siirt'te Eylem Hazırlığı İçinde Olan 4 Terör Örgütü PKK Mensubu Yakalandı. Teröristlerin Evinde Yapılan Baskınlarda 3 Adet El Bombası ve Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi.

Siirt'te eylem hazırlığı içinde olan 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Teröristlerin evinde yapılan baskınlarda 3 adet el bombası ve çok sayıda silah ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerince yapılan operasyonda, 4 terörist kıskıvrak yakalandı. Siirt kent merkezinde teröristlerin sansasyonel eylem yapmak istedikleri, bu yüzden kırsal alandan şehir merkezine geldikleri ihbarını alan özel harekat polisleri, teröristlerin ikametgahlarına yaptıkları ani operasyonda 4 PKK terör örgüt mensubunu sağ olarak yakaladı. Teröristlerin evinde yapılan aramalarda 3 adet el bombası, 2 adet kaleşnikof silah, bu silahlara ait 900

adet şarjör, 147 adet 1.62 mm fişek, 2 bin 330 paket ilaç, sahte pasaport, kimlik ve çok sayıda örgütsel doküman ile yaşam malzemesi ele geçirildi.

Siirt Emniyet Müdürülüğü'nden yapılan açıklamada, yakalanan 4 örgüt mensubunun kırsal alanda eğitildikten sonra sahte pasaport ve kimlik ile şehir merkezine gönderildiği ve PKK terör örgütüne yardım yataklık, lojistik malzeme temini, mahallelerde propaganda ve sansasyonel eylem yapmak için görevlendirildiği bildirildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan PKK terör örgütü mensupları, akşam saatlerinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(İA-AYŞ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title