Haberler

Siirt'te Berberler ve Kuaförler Zam Kararlarının Uygulanması İçin Destek Arayışında

Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği yönetim kurulu son aldıkları zam kararının desteklenmesi için Belediye Başkanı Selim Sadak'ı ziyaret etti.

Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği yönetim kurulu son aldıkları zam kararının desteklenmesi için Belediye Başkanı Selim Sadak'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tren, ziyaret amaçlarının, yönetim kurulları tarafından yapılan son toplantılarında bölgede en ucuz berberlik ve kuaförlük hizmeti sunduklarını ve son iki yıldır fiyatlara zam yapmadıklarını ifade etti.

Başkan Tren, son günlerde yapılan zamlar nedeniyle berber ve kuaförlerin aylık giderlerini karşılayamadıklarını bu nedenle fiyatların Batman ilinde bulunan fiyatlar ile aynı seviyeye çekilmesi için karar aldıklarını ve bu kararı destek vermesi için Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Sadak ise kentte halka yönelik yapılan hizmetlerin fiyatlarının belirlenmesi kararının esnaf ve sanatkarlar odasına ait olduğunu ifade ederek, belediye olarak halkın çıkarları ve menfaatlerini korumanın en temel görevleri arasında yer aldığını, bu nedenle dernek yönetim kurulu tarafından alınan zam kararını esnaf ve sanatkarlar odası görüşeceğini, odanın uygun bulması halinde destek olacağını bildirdi. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title