Haberler

Siirt'te 1 Günde 5 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce Hırsızlıkla Mücadele Kapsamında Yürütülen Çalışmalar Neticesinde 1 Günde 5 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı. Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Vatandaşı Maddi ve Manevi Mağdur Eden Hırsızlara Karşı Mücadelelerinin Süreceğini Söyledi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nce hırsızlıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde 1 günde 5 hırsızlık olayı aydınlatıldı. Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, vatandaşı maddi ve manevi mağdur eden hırsızlara karşı mücadelelerinin süreceğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet İl Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 1 günde 5 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı. Bahçelievler Mahallesi İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde bulunan bir ikametten çalınan 1 adet diz üstü bilgisayar, yapılan çalışmalar sonucu, olayın şüphelileri R.O. (25) ve M.D. (17) isimli şahıslarla birlikte ele geçirildi. Aynı mahalledeki bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayında da şüpheli Ş.E. (16), aynı gün çalınan malzemelerle birlikte yakalandı.

Aynı gün içerisinde Tınaztepe Mahallesi Sakıp Beygo Caddesi üzerinde bir ikametten çalınan 2 adet altın zincir, 1 adet altın kolye başlığı, 2 adet altın küpe ve 500 YTL para, yapılan çalışmalar sonucunda B.Ö. (20) ile birlikte yakalandı.

Yine Merkez Kuyumcular Çarşısı'ndaki bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri oldukları tespit edilen R.T. (18) ile D.D. (18), çalınan 105 YTL para ve çok sayıda giyim eşyasıyla yakalandı.

Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi üzerinde meydana gelen bisiklet hırsızlığıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda ise, olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan Ş.E. (16), aynı gün çalınan bisikletle yakalandı.

Söz konusu hırsızlık olaylarında adları geçen 7 kişi adli makamlara sevk edilirken, çalınan mallar müştekilerine teslim edildi. Olaylarla ilgili soruşturmaların sürdüğü kaydedildi.

Siirt Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, vatandaşın huzur ve refahı için gece gündüz hırsızlıklarla mücadele ettiklerini belirterek, "Siirt'te hırsızlık olayları son günlerde sıklaşmaya başlandı. Bunların önüne geçebilmek için ekiplerimiz gece gündüz devriyede. Vatandaşı maddi ve manevi olarak mağdur eden hırsızlara karşı mücadelelerimiz topyekün sürüyor. Hırsıza aman vermeyeceğiz. Vatandaşın huzuru ve güveni, önde gelen vazifemizdir" dedi.

(İAG-EST-nç-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title