Haberler

Siirt: Siirtliler'den Eniştelerine Jest

Siirtliler, Önceki Gün Kan Şekeri ve Yoğun İş Temposu Sebebiyle Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırılan Enişteleri AK Parti Genel Başkanı Siirt Milletvekili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İçin Seferber Oldu. Siirt Halkı, Erdoğan'ın Geçtiğimiz Aylarda "Enerjimi Pervari Balı'ndan Alıyorum" Sözünü de Fırsat Bilerek, Başbakana Ulaştırılmak Üzere Hakiki Kara Kovan Pervari Balı Yolladı.

Siirtliler, önceki gün kan şekeri ve yoğun iş temposu sebebiyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan enişteleri AK Parti Genel Başkanı Siirt Milletvekili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için seferber oldu. Siirt halkı, Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda "Enerjimi Pervari Balı'ndan alıyorum" sözünü de fırsat bilerek, başbakana ulaştırılmak üzere hakiki kara kovan Pervari Balı yolladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, önceki gün AK Parti Genel Grup Toplantısı'na katılmak üzereyken aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması, tüm Türkiye'de olduğu gibi seçim bölgesi Siirt'te de büyük bir üzüntüyle karşılandı. Avrupa Birliği (AB) müzakereleri sırasında Erdoğan'ın bir açıklamasında, "Ben AB sürecindeki enerjimi, her sabah soframdan eksiltmediğim Pervari balından alıyorum" sözlerini hatırlayan Siirt halkı, eski sağlığına ve enerjisine tekrar kavuşması için Başbakan Erdoğan'a Pervari balı yolladı.

Siirt Bal Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneği Başkanı Nezir Çetin, Erdoğan'ın rahatsızlığından büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen liderlerinden eniştemiz, başbakanımız, milletvekilimiz, her şeyimiz sayın Erdoğan'ın hastalığı bizi çok üzdü. Onun bir sözü vardı: 'Ben enerjimi Pervari balından alıyorum" diye. Ben de bu sözü fırsat bilerek, kendisine ulaştırılmak üzere hakiki kara kovan balı yolluyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title