Haberler

Siirt: Kıvırcık Ali, Siirtliler'i Coşturdu

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi Tarafından Düzenlenen "Kardeşlik Sınır Tanımaz" Projesi Kapsamında Siirt'te Sahne Alan Ünlü Sanatçı Kıvırcık Ali, Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "Kardeşlik Sınır Tanımaz" projesi kapsamında Siirt'te sahne alan ünlü sanatçı Kıvırcık Ali, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bayrampaşa Belediyesi ve Gönül Köprüsü Derneği tarafından Ramazan dolayısıyla 27 ilde düzenlenen "Batıdan Doğuya Bayrampaşa'dan Ramazan" ve "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla Siirt'e de gelen 4 Tır, 3 otobüs, 2 minibüs ve 350 kişilik ekip, Siirtliler'e unutamayacakları bir gece yaşattı. Kızlar Tepesi itfaiye alanında kurulan stantlarda ilk olarak binlerce vatandaşa iftar yemeği verildi. 5 ulusal kanaldan canlı yayınlanan etkinliklerde sahne alan ünlü sanatçı Kıvırcık Ali, söylediği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlerini coşturdu.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'ye, Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül tarafından üzerinde "Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge" yazılı Siirt'in has ürünü olan tiftikten yapılmış Siirt battaniyesi hediye edildi. Geceye Vali Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Emniyet İl Müdürü Cuma Ali Aydın, Milli Eğitim İl Müdürü Şerafettin Demirci, AK Parti İl Başkanı Şefik Erden ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title