Haberler

Siirt Güres Caddesi Yeşillendiriliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tarafından Yapılan Düzenlemelerle Araç Trafiğine Kapatılan Güres Caddesinde Bulunan Eksikler Gideriliyor. Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Caddede Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan düzenlemelerle araç trafiğine kapatılan Güres Caddesinde bulunan eksikler gideriliyor. Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, caddede bakım çalışmalarını sürdürüyor. Cadde boyunca yeşil alan için ayrılan ve dışı mermer kaplı olan bölümlere çiçek ve çeşitli türde ağaç dikiliyor. Park ve Bahçeler Müdürü Muhdi Eldemir'in nezaretinde yürütülen çalışmaların hafta ortalarına kadar tamamlanacağı belirtiliyor. Park ve Bahçeler Müdürü Muhdi Eldemir, amaçlarının Siirt'i yeşillendirmek ve güzelleştirmek olduğunu belirterek, herkesin dikilen ağaçlara sahip çıkmalarını istedi.

(ZKG-ZG-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title