Haberler

Siirt Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Siirt'te

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Siirt'teGENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar bugün akşam saatlerinde Siirt'e gelerek, geçtiğimiz gün operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Abdurrahman Dündar'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Siirt'te

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar bugün akşam saatlerinde Siirt'e gelerek, geçtiğimiz gün operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Abdurrahman Dündar'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bugün akşam saatlerinde helikopterle Siirt'te bulunan 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na geldi. Komando Tugayı'nda bir süre incelemelerde bulunan Akar ve beraberindekiler daha sonra helikopterle Eruh ilçesine bağlı Çizmeli Köyü'ne gitti. Çizmeli Köyü'ne gelen Orgeneral Akar, önceki gün Eruh İlçesi Bilgili Köyü kırsalında devriye görevi sırasında PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan güvenlik korucusu Abdurrahman Dündar'ın ailesini ziyaret etti. Dündür ailesine taziyelerini ileten Orgeneral Akar daha sonra 3'üncü Komando Tugayı'ndaki askerlerle iftar yemeği yemek için Siirt'e döndü. Orgeneral Akar ve beraberindekilerin geceyi Siirt'te geçireceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hulusi Akar Siirt Politika Güncel Haberler

title