Haberler

Siirt Gazisi Çiçeklerle Karşılandı

SİNOP (İHA) – Siirt’in Baykan ilçesi Çukurca köyü mevkiinde 24 Temmuz’da teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve bir süredir tedavi gören Uzman Çavuş Kazım Suna’yı taşıyan Türk Hava Yolları’nın uçağı akşam saatlerinde Sinop Havaalanına iniş yaptı.

SİNOP (İHA) – Siirt'in Baykan ilçesi Çukurca köyü mevkiinde 24 Temmuz'da teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve bir süredir tedavi gören Uzman Çavuş Kazım Suna'yı taşıyan Türk Hava Yolları'nın uçağı akşam saatlerinde Sinop Havaalanına iniş yaptı.

Havaalanındaki karşılama törenine gazinin ailesi başta olmak üzere, Sinop İl Jandarma Komutanı Halil Altıntaş ve askerler katıldı. Gaziye çiçek takdim edilirken duygulu anlar yaşandı. 24 Temmuz 2017 günü görev yapmakta olduğu, Siirt'te yaralanan Gazi Kazım Suna bir süredir Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi görüyordu. Gazi Kazım Suna'nın tedavisine devam edilecek. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Baykan Sinop Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title