Haberler

Siirt Belediye Başkanı Gül: "Siirt Halkı Oy Olup AK Parti'ye Yağdı"

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, 22 Temmuz Milletvekili Seçimlerinde, Halkın AK Parti'ye Büyük Teveccüh Gösterdiğini Belirterek, "Siirt Halkı Oy Olup Yağdı" Dedi.

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, 22 Temmuz Milletvekili seçimlerinde, halkın AK Parti'ye büyük teveccüh gösterdiğini belirterek, "Siirt halkı oy olup yağdı" dedi.

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, makamında düzenlediği basın toplantısında Milletvekili genel seçimlerini değerlendirdi. AK Parti'nin seçimlerden büyük bir başarıyla çıktığını söyleyen Gül, "Demokrasinin nihai adresi olan halkımız, 22 Temmuz'da seçim sandıklarına giderek güven ve istikrar yansıttı. Halkımız boş vaatlere, gereksiz polemiklere ve kendisini hiçe sayan yaklaşımlara karşı sandıklardan oy olup AK Parti'ye yağdı. Bu anlamlı teveccüh tüm Türkiye'de olduğu gibi Siirt'imizde de muhteşem oldu.

Siirt halkı, AK Parti iktidarıyla kendisine sağlanan güzelliklere ve gelişim hamlelerine gerekli karşılığı verdi. Yüksek bir katılım ve tarihi bir oyla partimizi zirveye taşıdı. Halkımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Seçimin karşılıklı hoşgörü ve anlayış içinde, sorunsuz ve olaysız geçmesinde emeği olan tüm siyasi partilere ve bağımsız adaylara teşekkür ediyorum. Demokrasi yarışını başarıyla sonlandıran millet vekillerimizi candan kutlarken, TBMM'de de Siirt'imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine

inanıyorum. Siyasi hayatlarını sürdürecekleri sonraki demokrasi yarışlarında başarılar dilerken, siyaseti bırakanlara da huzurlu bir gelecek diliyorum. Milletin kararı daha aydınlık bir Siirt için oldu" dedi.

(İA-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title