Haberler

Kobra Yılanının Soktuğu Ünlü Sihirbaz Aref, Ölümle Pençeleşiyor

Güncelleme:

Acun'un programlarında sihirbazlık gösterileriyle tanınan Aref Ghafour'ı kobra yılanı soktu. Birkaç saat içerisinde iğnesi yapılmazsa Aref'in zehirleneceği ve hayatını kaybedebileceği belirtiliyor.

Televizyonda yaptığı illüzyon gösterileriyle tanınan sihirbazAref Ghafour'ı kobra yılanı soktu. Panzehirin Mısır'da bulunan ilacın getirilmemesi halinde Aref'in hayatını kaybedeceği bildirildi.

ACUN ILICALI'NIN PROGRAMINDA ÜN SALMIŞTI

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Türkiye'nin, Acun Ilıcalı'nın programlarında yaptığı sihirbazlık gösterileriyle tanıdığı İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafour'ı, Antalya'da kobra yılanı soktu.

Kobra Yılanı Sokan Ünlü Sihirbaz Aref Ölümle Pençeleşiyor

PANZEHİRİN 8 SAAT İÇİNDE ALINMASI GEREKİYOR

Sağ kolunun bileğe yakın kısmından ısırılan Aref'in sağlığına kavuşması, Mısır'da bulunan panzehirin 8 saat içinde alınmasına bağlı.

Kobra Yılanı Sokan Ünlü Sihirbaz Aref Ölümle Pençeleşiyor

AREF İÇİN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DEVREDE

Ancak Mısır'ın Türk vatandaşlarına vize uygulaması nedeniyle havalimanında bekletilen ambulans uçak vize alınamadığı için hareket edemiyor. Aref için zamanla yarışılırken elçilik yetkilileri saat 09.00'dan sonra işlemlerin yapılabileceğini bildirdi. Birkaç saat içerisinde iğnesi yapılmazsa Aref'in zehirleneceği ve hayatını kaybedebileceği öğrenildi.

Kobra Yılanı Sokan Ünlü Sihirbaz Aref Ölümle Pençeleşiyor

"ÖLMEMİ Mİ İSTİYORLAR"

Antalya'daki bir hastanede müşahede altında tutulan Afer'in kız arkadaşı yanından ayrılmıyor. Sık sık "Bir kaç saatim var. Ölmemi mi istiyorlar? Niçin vize vermiyorlar?" dediği öğrenilen Aref'in durumuyla ilgili 'acil' kayıtlı rapor düzenledi. Aref, vize alındığı takdirde Mısır'a bu raporla gidecek.

BÜYÜKELÇİLİK HAREKETE GEÇTİ

Bu arada Kahire Büyükelçiliğimiz de Aref için harekete geçti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Vize Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (100)

ADİLOL.:

sanki muz cumhuriyeti birisi çete kurar kedicikleri yıllarca tv lerde boy gösterir kimse karışmaz birisi yıllarca doktorluk hatta prof. unvanı alır kimse farkında değil kimisi milleti ilüzyonistlikle kandırır köşeyi döner koynunda zehirli yılanı dolaştırır kimsenin haberi yok sıkıştımı Devlet yardım etsin diye çığırtkanlık yaparlar.

25
2
yanıtYanıtla
şevket:

ağzına sağlık kardeşim anlattığın tema tam türkiyeyi anlatıyor

yanıt6
yanıt1
gurbetci:

REKLAMLAAARR. Madem Cobra ile oynuyorsun, Panzehrini de Yanina Al. Tam bir SIGIR yaaaa

20
3
yanıtYanıtla
düşünen adam artık düşünmüyor:

aptal ararsanız maşallah memlekette sürüyle bulursunuz, , madem yılanlarla oynuyorsun işin gereği yılanlara onca para verip alıyorsun sokacağını hiç düşünmedinmi? kobra bu şakası sağı solu belli mi olur ? insan bir tanede panzehir alır bu kadar da yılana güvenilirmi kankinmi zannettin sen onu? kobra bu adı meşhur dillere destan bu yılan kendi büyüklüğünde hem cinslerini yutuyor acıktığında senimi sokmayacak?

20
3
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

doğru söze ne hacet. . .

yanıt4
yanıt0
kaan:

sihir yaparak iyileştirseymiş ya kendini

9
13
yanıtYanıtla
murat:

bence mısıra işınlan kendin git

19
2
yanıtYanıtla
masum kız:

Bi gencin hayatı söz konusu ilgili makamlar neden böle acil durumlar için bir ekip okuşturmuyolar

15
5
yanıtYanıtla
ahmet begim:

arayan mevlasınıda belasinıda bulur. panzehiri olmayan bir yılanın senin yanında ne işi var. çok kaşınıyordu.

12
8
yanıtYanıtla
Belki:

haklı bir yorum yapmışsınız. . Lakin dilin cürmü acı doludur derler. . . biz kader diyelim isterseniz. . . Çünkü başkalarının acısına merhamet etmek bizlere yakışır

yanıt5
yanıt0
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title