Haberler

Sihirbaz Aref, 3 Yıl Önce Kobrası ile fotoğrafını 'Ölümle Hiç Bu Kadar Yakın Olmadım' Notuyla Paylaşmış

Güncelleme:

Kobrası tarafından ısırılan ünlü sihirbaz Aref'in 3 yıl önce yılanı ile fotoğrafını 'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' notuyla paylaşması dikkat çekti.

Gösterilerde kullandığı kobrası tarafından ısırılan ünlü sihirbaz Aref Ghafouri, panzehirinin Mısır'dan gelmemesi durumunda hayatını kaybedeceği belirtiliyor. Aref'in iyileşmesi için panzehirin Türkiye'ye 24 saat içinde gelmemesi Dışişleri Bakanlığı'nı ve büyükelçiliği harekete geçirmişti.

KOBRASI İLE 3 YIL ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

İllüzyon gösterileriyle kendine hayran bırakan Aref'in 3 yıl önce sosyal medya hesabından gösteride kullandığı kobra yılanıyla 3 yıl önce çektiği fotoğrafı'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' notuyla paylaştığı dikkatlerden kaçmadı.

İşte sihirbaz Aref'in kobrası ile yaptığı o paylaşımı;

Sihirbaz Aref'in 3 Yıl Önce Kobrası ile fotoğrafını 'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' Notuyla Paylaşmış

YETENEKSİZ SİZSSİNİZ'İN FİNAL BÖLÜMÜNDE İZLEYENLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATMIŞTI

Acun'un en ünlü yarışma programıyla ünlenen sihirbaz Aref sosyal medya hesabından 3 gün önce yaptığı gösteriyi paylaştı. Gösterdiği performansla akıllara kazınan Aref, yarışma programının en büyük sürprizi ile yarışmaya damgasını vurmuştu.

Sihirbaz Aref'in 3 Yıl Önce Kobrası ile fotoğrafını 'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' Notuyla Paylaşmış

Sihirbaz Aref'in 3 Yıl Önce Kobrası ile fotoğrafını 'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' Notuyla Paylaşmış

Sihirbaz Aref'in 3 Yıl Önce Kobrası ile fotoğrafını 'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' Notuyla Paylaşmış

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (47)

BÜŞRA:

Üç yıl önce uyarmasına rağmen hükümet neden önlem almamış, insanlar hayatı hiçe sayılıyor. Devam diyenler görsün insana verilen değeri

8
44
yanıtYanıtla
EDİZ ALP:

KAFAN MI GÜZEL ARKADAŞIM? BU NE CAHİLLİK ALLAHIMM

yanıt3
yanıt0
büşra:

trooolum tanimak istiom seni valla :)

yanıt0
yanıt3
Akın:

Büşra zaten Her Suçu Hükümete devlete atanları Trollüyor. Düşmeyin size gülüyor

yanıt1
yanıt1
hıdavatçınecmi:

ay kardeş hükümet mi dedi ona git yılanla dans et diye

yanıt1
yanıt1
BÜŞRA:

diğer sayfada arefin mısıra gönderileceği yazıyor, nihayet çok geç kalındı sorumlular bence cezalandırılmalı insan hayatı bu kadar mı ucuz ya. Adam bir sanat icra ediyor iş kazası sonuçta ama maalesef iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasalar uygulanmıyor. Yerel seçimlerde tamam diyeceğim.

3
9
yanıtYanıtla
Dursunbey:

La bi yürü git. . sanat icrasıymış, yerel seçimlerde tamammış. . .

yanıt1
yanıt1
vatandaş:

bu tam bir öküz.

10
2
yanıtYanıtla
f ürek:

yaşıyon mu len?

10
1
yanıtYanıtla
türkoglutürk:

birakin bu sahte güc gösteri hikayelerini , firavunlar gibi degil aciz bir kul olun adam olun

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title