Haberler

    Galatasaraylı Sigthorsson'un Sahalara Dönmesi Dalga Konusu Oldu

    Güncelleme:

    Transfer olduğundan beri Galatasaray'da antrenmana bile çıkamayan Sigthorsson, dün ilk kez çalışmalara katılınca taraftarlar "Müge Anlı'nın yoğun çabalarıyla bulundu." esprisi yaptı.

    Başkent deplasmanında oynayacağı zorlu Osmanlıspor maçına hazırlanan Galatasaray'da düne damgasını Kolbein Sigthorsson vurdu. Sezon başında büyük umutlarla Nantes'tan kiralanan ama milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrasında şu ana kadar hiçbir maçta forma giyemeyen İzlandalı golcü Florya'da ilk kez idmana çıktı.

    "YAŞIYOR"

    İzlandalı yıldızın idmandan resmini gören futbolseverler hem şaşkınlıklarını gizleyemedi hem de yaptıkları esprilerle sosyal medyayı kırdı geçirdi. Golcü futbolcu ile ilgili yorumlarda, "Sigthorsson için, "Flaş haber! Yaşıyor" ve "Sigthorsson, Müge Anlı'nın yoğun çabalarıyla bulundu, "Yanlış görmüyoruz değil mi? Sigthorsson inanamıyorum dostum, bu sensin" ifadeleri kullanıldı.

    İKİ MAÇTA DA YOK

    Fakat Sigthorsson'un idmanlara başlaması hemen forma giyeceği anlamına da gelmiyor... Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılı taraftarlar İzlandalı forveti izlemek için bir süre daha beklemek zorunda kalacak. Fiziki olarak takımın çok gerisinde olan Sigthorsson'un ilk yarının kalan iki maçında da oynayamayacağı, ancak ikinci yarıya hazır hale geleceği öğrenildi.

    (Takvim)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Nantes Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title