Haberler

Sigorta Şirketlerinin Bölge Müdürleri ATO'da Buluştu

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınmasının ardından Ankara’da 184 sigorta acentesinin 4 milyon 165 bin lira tutarında KOSGEB desteğinden yararlandığını belirtti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınmasının ardından Ankara'da 184 sigorta acentesinin 4 milyon 165 bin lira tutarında KOSGEB desteğinden yararlandığını belirtti.

ATO Başkanı Baran, Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi'ne kayıtlı sigorta şirketlerinin bölge müdürleri ile ATO'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Görev yaptıkları süre boyunca ATO'nun en aktif çalışan meslek komitelerinden birinin Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi olduğuna dikkat çeken Baran, "Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Kemal Gazioğlu'nun bize ilettiği konuyu bizim de Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a iletmemizin ardından Türkiye genelinde sayıları 16 bini bulan sigorta acentesi KOBİ kapsamına alındı" ifadelerini kullandı.

Baran, gündemlerinde sigorta acentelerinin iş yerlerindeki fiziki şartların iyileştirilmesi için KOSGEB desteği sağlanması ve asansörlerin sigortalanması konularının yer aldığını belirterek, bu konularla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti. Baran, ATO yönetimi olarak 16 aylık hizmet sürelerinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri de anlattı.

"Meslek komitelerimiz odamızın can damarı"

Meslek komitelerini ATO'nun "can damarı" olarak nitelediren Baran, "Meslek komitelerimiz çalışırsa ATO var olur. Odamızın görevi tüccara moral vermek, destek olmak, önünü açmak, işlerini kolaylaştırmaktır. Bir meslek grubunun bir sıkıntısı, derdi varsa bize iletilmediği sürece o sıkıntıları bilme şansımız yok. Meslek komitelerimizin sektörel konu ve sorunlarını aktarmasıyla birlikte çözümü yönünde çaba sarf edebiliriz" diye konuştu.

ATO Yönetim Kurulu Üyesi ve Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Ziya Kemal Gazioğlu da konuşmasında komitenin faaliyetlerinden söz ederek, çözüm odaklı bir çalışma yürüttüklerini bildirdi. Gazioğlu, komitenin çalışmalarına verdiği destekten dolayı ATO Başkanı Gürsel Baran'a teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ankara Ticaret Odası Binali Yıldırım Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title