Haberler

Sığınma Evinden Çıkardığı Eşini Öldürdü

Sığınma evinden çıkardığı eşini öldürdü Çiftin 2 yaşında olan çocuklarının da 1 yıl önce şaibeli bir şekilde öldüğü iddia edildiDİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Fiskaya semtinde önceki gece karısını öldürdüğü iddia edilen Ş.İ.

Sığınma evinden çıkardığı eşini öldürdü

Çiftin 2 yaşında olan çocuklarının da 1 yıl önce şaibeli bir şekilde öldüğü iddia edildi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Fiskaya semtinde önceki gece karısını öldürdüğü iddia edilen Ş.İ.'nin yaklaşık bir hafta önce eşini sığınma evinden çıkardığı öğrenildi.

Olay, dün gece saatlerinde merkez Yenişehir İlçesi Fiskaya semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce cezaevinden çıkan Ş.İ.'nin sığınma evinde bulunan karısı R.B.'yi yaklaşık bir hafta önce sığınma evinden aldığı ve 294 numaralı sokakta bulunan evlerinde yaşamaya başladıkları öğrenildi. Çeşitli suçlardan sürekli cezaevine girip çıkan Ş.İ. karısı R.B.'yi önceki gece evlerinde silahla vurarak öldürdü.

R.B. ve Ş.İ.'nin 2 yaşında olan çocuklarının da 1 yıl önce şaibeli bir şekilde öldüğü ve R.B.'nin olaydan sonra sığınma evine yerleştiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis her yerde katil zanlısı kocayı arıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Yenişehir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title