Haberler

Şifo Mehmet Beşiktaş'a 2 Genç Yetenek Kazandırdı

Beşiktaş'ın eski futbolcularından, antrenör Mehmet Özdilek, spor okulundaki 2 yetenekli futbolcuyu siyah-beyazlı kulübün altyapısına verdi.

Dikilitaş Spor Kulübü Tesisleri'nde Beşiktaş'ın altyapısına gidecek 2 sporcuyla birlikte basın toplantısı yapan Mehmet Özdilek, spor okulundaki 1995-1996 doğumlu 16 çocuktan Selim Gödebil ve Ümit Karaal'ı Beşiktaş'ın altyapısına verdiklerini, bu oyuncuların yerine spor okuluna 2 çocuk daha aldıklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Özdilek, 1,5-2 aydır spor okulunda çocuklarla birlikte olduğunu vurgulayarak, "Yaptığımız hazırlık maçlarında özellikle Selim ve Ümit'e birçok takımdan transfer teklifi geldi. Fenerbahçe ile yaptığımız maçtan sonra sarı-lacivertli kulüpte bu iki

sporcumuzu istedi, ama o zaman daha erken olduğu için vermedik. En son Beşiktaş ile yaptığımız hazırlık maçından sonra siyah-beyazlıların altyapı hocaları isteyince, artık dayanamadık ve bu iki çocuğumuzu Beşiktaş'ın altyapısına verdik. Beşiktaş'ın altyapısında çok daha çabuk yol katedeceklerine inanıyorum" diye konuştu. Spor okulunda 16 çocuktan birinin kız olduğunu belirten Mehmet, bayan futbolunun da Türkiye'de daha iyi yere gelmesi gerektiğini kaydetti.

Basın toplantısı sırasında spor okulundaki çocuklar, 1 Nisan'da doğan Mehmet Özdilek'e bugün sürpriz bir doğum günü partisi yaptılar. Basın toplantısı devam ederken, yüzlerinde Mehmet Özdilek maskeleriyle

sahaya çıkan çocuklar, üzerinde futbol sahası olan bir de pasta getirdiler. Mehmet Özdilek'in eşi İnci de, 10 aylık kızı Yağmur ile birlikte sahaya gelerek, eşinin doğum gününü kutladı. Sürprize çok şaşırdığını söyleyen Mehmet Özdilek, doğum gününün 1 Nisan'da olduğunu, bugün çocukların erkenden doğum gününü kutlayarak, kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Özdilek, daha sonra eşi ve çocuğuyla birlikte pastayı kesti.

Bu arada, spor okulundaki çocuklar, imzaladıkları futbol topunu doğum günü hediyesi olarak Mehmet Özdilek'e verdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title