Haberler

Astım Hastası Şifayı Doğada Buldu

Güncelleme:

Adıyaman'da astım hastası olan bir kişi, doğada doğal yiyeceklerle beslenerek, sağlığına kavuştu.

Adıyaman'da astım hastası olan bir kişi, doğada doğal yiyeceklerle beslenerek, sağlığına kavuştu.

Dört yıl önce akciğerinden ameliyat olan ve astım hastası olduğu ortaya çıkan Osman Ekici, hastalığından kurtulmak için şehir yaşamından vazgeçip, Adıyaman merkeze yakın bir alanda çadır kurarak burada hayatını sürdürmeye başladı.

Elektrik ihtiyacını jeneratörden, buzdolabı ihtiyacını toprak altına kazdığı çukur ile gideren Ekinci, yiyecek ihtiyacını ise doğadan karşılıyor.

Ekinci, sabah kahvaltısında kendi yetiştirdiği sebzelerin yanı sıra yabani kuş üzümü ve altın çilek ile ekmeksiz kahvaltı yapıyor. Öğle ve akşam yemeklerinde dereden tuttuğu balıkları yiyen Osman Ekinci, tamamen organik besleniyor.

Birkaç ay boyunca böyle beslenen Ekinci, daha sonra doktora gittiğinde hastalığından kurtulduğunu öğrenince, bu hayattan kopmayıp 4 yıldan beri doğa ile iç içe yaşıyor. Osman Ekinci, yaşam şeklini şöyle anlattı:

"Dört yıldır buradayım. Sabah kalktığımda dereye giriyorum. Kahvaltıda salatalık, domates ve diğer sebzelerden yiyorum. Ekmeksiz yiyorum. Öğle vakti torla derede balık yakalıyorum. Ateşin üzerinde kızartıp yiyorum. Kışın mecburen kente gidiyorum ama bahar gelince geliyorum, Kasım ayının sonuna kadar burada kalıyorum. Yazın ağaçların üzerindeki köşkte, havalar biraz soğuyunca çadırda yatıyorum. Doğayı çok seviyorum. Akciğerimde zar vardı ameliyat oldum ve 60 dikiş atıldı. Ondan sonra astıma yakalandım. Sürekli ilaç kullanmam gerekiyordu. Doğaya gelince 2-3 ay sonra kendimi iyi hissettim. Daha sonra doktora gittim ve testlerde hastalığımın iyileştiğini gördüm. 3,5 yıldır ilaç kullanmıyorum, hastalığımı yendim. Tüm hastalıklar doğayla bütünleşince ve organik beslenince yok oluyor." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title