Haberler

Side Tuder Berlin'de Reklam Kampanyası Yapacak

Antalya Side-manavgat Bölgesi, Bölge Otelleri ve Ülkemizin Yurtdışında Daha Etkili Bir Tanıtımı İçin 2007 Yılına Hızlı Bir Başlangıç Yapan Side Tuder (Side-manavgat Turizm İşletmecileri Derneği), Almanya'nın Berlin Şehrinde Gerçekleştireceği Reklam Kampanyalarıyla Yeni Bir Atağa Hazırlanıyor.

Antalya Side-Manavgat Bölgesi, bölge otelleri ve ülkemizin yurtdışında daha etkili bir tanıtımı için 2007 yılına hızlı bir başlangıç yapan Side Tuder (Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği), Almanya'nın Berlin şehrinde gerçekleştireceği reklam kampanyalarıyla yeni bir atağa hazırlanıyor.

2007 yılı fuarlarına geçtiğimiz günlerde yapılan Manheim/Almanya ve Utrecht/ Hollanda fuarlarıyla başlayan ve önümüzdeki hafta İsviçre'de Zürich ve Cenevre fuarlarına katılacak olan Side-Tuder'in, bu yıl birçok ülkede katılacağı toplam 28 fuarın dışında, bir ilki daha gerçekleştirerek Almanya'da büyük ses getirecek reklam kampanyaları başlatacağı bildirildi. Manavgat Sanayi ve Ticaret Odası (MATSO) ve Manavgat Turizm Altyapı Birliği'nin (MATAB) destekleriyle daha da güçlendirilerek Almanya'nın diğer şehirlerinde de uygulanması planlanan reklam kampanyaları ve tanıtım organizasyonları ilk olarak Berlin'de uygulamaya konulacak.

Side-Tuder Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Haydar Barut, bölgeye gelen konukların milliyetlerine göre dağılımına bakıldığında birinci sırayı Almanların oluşturduğu hatırlatarak, 'Side Tuder' olarak 2007 yılı tanıtım planlamamızda, ana pazarımız olan Almanya'da farklı içerikteki tanıtım kampanyaları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 7-11 Mart 2007 tarihleri arasında Berlin'de düzenlenecek olan ITB Berlin Turizm Borsası öncesinde, 15 Şubat 2007 tarihinde başlatılıp fuar süresi ve sonrasında devam edecek olan bu uygulamayla bölgemize ait tasarımlarla giydirilmiş olan Berlin Belediyesi'ne ait 2 adet halk otobüsü 3 ay süreyle şehrin değişik yerlerindeki güzergahlarında ülkemiz ve bölge tanıtımını gerçekleştirecektir. Söz konusu bu uygulamayla doğrudan hedef tüketiciye ulaşarak, zihinlerinde kalıcı bir iz bırakacağımıza inanıyoruz. Ayrıca yine bölgemizle ilgili resimlerle süslenmiş olan bir aracımızı ITB fuarının giriş noktalarında sergileyeceğiz. Bu yöntemle fuarın en çok ilgi gören destinasyonlarından birisi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Tanıtım kampanyalarına Almanya'nın ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde de devam edeceklerini ifade eden Barut, "Bölgemizin ve ülkemizin tanıtımı için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Önümüzdeki günlerde bölgemizin ve ülkemizin tanıtımı adına yapacağımız sürprizlere hazır olun" dedi.

Barut, Side-Manavgat bölgesinin 2007 yılında Türkiye turizminin yıldızı olacağını kaydetti.

(AK-AT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title