Haberler

Sıcaktan Bunalan Köpekler Havuza Girerek Yada Hortumla Islatılarak Serinletiliyor

Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağı'nda bulunan köpekler aşırı sıcaktan bunalınca, bakıcılar çareyi onları hortumla yıkamakta buldular. Barınakta yaşayan bazı köpekler kendileri için yapılan havuza girerek serinlerken, havuza girmeye korkanlar hortumla serinletiliyor.

Fethiye'de yaşanan aşırı sıcaklar öğle üzeri termometrelerin 40 dereceyi görmesine neden olurken, hem insanlar hem de hayvanlar serinlemek için çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Plajlarında adım atacak yer kalmayan Fethiye'deki hayvan barınağında bulunan köpekler sıcak havalarda kendileri için yapılan havuza girerek serinliyorlar. Havuza girmeye korkan köpekler de bakıcıları tarafından hortumla serinletiliyor. Yavru köpeklerin sıcaklardan etkilenmemesi için de çalışan bakıcılar, onları da suyla ıslatıyorlar. Barınağı ziyarete gelen hayvan severlerin ilgiyle ve birazda gülümseyerek izledikleri bu manzarayı beğendiğini belirten Çağatay Telli "Buraya Dalaman'dan geldim. Bu sıcak havalarda köpeklerin hortumla serinletilmelerini hoş buldum" dedi.

(FD-AT-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title