Haberler

Sıcaklar Didimde Hem Turizmcileri Hem de Tursitleri Sevindiriyor

Turizmin Gözde Mekanlarından Aydın'ın Didim İlçesinde Çöl Sıcakları Devam Ediyor. Hava Sıcaklığı 41 Santigrat Dereceyi Gösterirken Aşırı Sıcaklar Nedeniyle Sahillerle Birlikte Otellerin Havuzları ve Sahil Kenarındaki Kafeler Doldu. Yaşanan Sıcaklar Yerli ve Yabancı Turistlerin Yanı Sıra İşletmecileri de Memnun Etti.

Turizmin gözde mekanlarından Aydın'ın Didim ilçesinde çöl sıcakları devam ediyor. Hava sıcaklığı 41 santigrat dereceyi gösterirken aşırı sıcaklar nedeniyle sahillerle birlikte otellerin havuzları ve sahil kenarındaki kafeler doldu. Yaşanan sıcaklar yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra işletmecileri de memnun etti.

Meteoroloji Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, hava sıcaklığının 41 santigrat dereceyi bulduğu Didim'de deniz suyu sıcaklığı 24 santigrat dereceye kadar yükseldi. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Didim'de havuz ve plajlarda yaşanan yoğunluk renkli görüntülere sahne oldu. Uzmanlar hava sıcaklığının yüksek seyrettiği günlerde vatandaşların zorunlu olmadıkça 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarı çıkılmaması konusunda uyardı.

(EV-İK-YK)

17.07.2007 18:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title