Haberler

'Sıcak Akdenizli'

Paz Campos Trigo ya da Herkesin Tanıdığı Adıyla Paz Vega. İlk Bakışta Vatandaşı Penelope Cruz'a Benzetiliyor.akdeniz'in Esmer ve Sıcak Ruhu Onun Görünüşünde de Baskın. Zaten Bir Çok Kişi Onun Cruz'un En Büyük Rakibi Oludğu Görüşünü Paylaşıyor.

Paz Campos Trigo ya da herkesin tanıdığı adıyla Paz Vega. İlk bakışta vatandaşı Penelope Cruz'a benzetiliyor.Akdeniz'in esmer ve sıcak ruhu onun görünüşünde de baskın. Zaten bir çok kişi onun Cruz'un en büyük rakibi oludğu görüşünü paylaşıyor.

Büyükannesinden 'miras' soyadıyla Paz Vega 2 Ocak 1976 Sevilla doğumlu. Asıl amacı gazeteci olmaktı ve bunun için eğitim almaya da başladı. Ancak oyuncu olmaya karar verince okulu yarıda bırakıp bu işe odaklandı. Bir süre Madrid'deki barlarda çalıştı.

Kariyerinin ilk adımlarını televizyon programlarında attı. Sonra da sinemaya geçti. ülkemizde de gösterilen Lucía y el sexo ile kendini gösterdi.

Usta yönetmen Pedro Almodovar, Konuş Onunla'da Vega'ya bir şans verdi. Genç yıldızın adını en çok duyurduğu film ise Spanglish oldu.

"Beyazperdede sadece Latin kadınlarını canlandırmak istemiyorum. İngilizce oynamak da hoşuma gidiyor" diyen Paz Vega son olarak Brad Silberling'in yönettiği 10 Items or Less'de Morgan Freemen gibi dev bir oyuncuyla birlike kamera karşısına geçti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title