Haberler

    Shrek 3'ü Hp Güçlendiriyor

    Hp'nin Teknoloji Gücü Dreamworks Animation ile Bir Kez Daha Buluştu. Bu Kez Shrek 3 Boyutlu...

    HP'nin Z800 iş istasyonları, HP ProLiant blade sunucuları, HP Halo Telepresence Çözümleri, HP StorageWorks Enterprise Virtual Array, HP StorageWorks X9000 Ağa Bağlı Depolama Sistemleri ve HP DreamColor ekranları kullanılarak gerçekleştirilen animasyon filmi Shrek, 3 D teknolojisi ile görkemli bir dönüş yapıyor.

    Shrek Sonsuza Dek Mutlu adıyla gösterime girecek olan film ile ilgili olarak bilgi veren DreamWorks Animation'ın baş teknoloji yöneticisi Ed Leonard "DreamWorks Animation'da yılda iki ya da üç adet 3 boyutlu filmin yapımcılığını gerçekleştiriyoruz ve niyetimiz her yeni filmle birlikte izleyicilerin daha yüksek kalitede özel bir deneyim yaşamalarını sağlamak" dedi. Ed Leonard sözlerine şöyle devam etti: "HP en iyi araç ve ürünleri sağlayarak, film yapımcılarımızın teknoloji tarafından kısıtlanmak yerine teknoloji sayesinde güç kazanmalarına olanak vererek istediğimiz bu hedefe ulaşmamıza yardımcı oluyor."

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title