Haberler

Shçek Genel Müdürü İsmail Barış Vali Güvenç'i Ziyaret Etti

Yetiştirme Yurtları Arası 2. Yüzme Şampiyonası Nedeniyle Manisa'da Bulunan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (Shçek) Genel Müdürü İsmail Barış, Vali Celalettin Güvenç'i Makamında Ziyaret Ederek, Şampiyonaya Verdiği Destek ve Ezurum'da Görev Yaptığı Süre İçerisinde Yaptığı Katkı Nedeniyle Teşekkür Plaketi Sundu.

Yetiştirme Yurtları Arası 2. Yüzme Şampiyonası nedeniyle Manisa'da bulunan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürü İsmail Barış, Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ederek, şampiyonaya verdiği destek ve Ezurum'da görev yaptığı süre içerisinde yaptığı katkı nedeniyle teşekkür plaketi sundu.

SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış'ın ziyaretinde SHÇEK Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Aziz Söğütlü, Şube Müdürü Ahmet Okur, İzmir İl Sosyal Hizmetler Müdürü Zekeriya Ertaş ve Manisa Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Murat Nail Gelgeç de yer aldı. SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış yaptığı konuşmada, "Manisa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda yetiştirme yurdunda kalan çocuk ve gençlerin katılımıyla 24 - 26 Haziran 2008 tarihleri arasında Yetiştirme Yurtları Arası 2.Yüzme Şampiyonası düzenlenmiştir. Toplam 21 il mücadele edecektir. Bu müsabaka için Manisa Valiliği ve kurumların göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ederim. Ayrıca, Sayın Valimizin Erzurum'da yaptığı hizmetlere teşekkür ediyor, Manisa için yapacağı hizmetlerinde başarılar diliyorum" dedi. Barış daha sonra Vali Güvenç'e plaket takdim etti.

Bu arada, yarışmaya katılan bazı öğrenciler de öğretmenleriyle birlikte Vali Güvenç'i ziyaret ettiler. Vali Güvenç eşi Turan Güvenç ile birlikte öğleden sonra yapılan Yetiştirme Yurtları Arası 2.Yüzme Şampiyonası müsabakalarını izleyerek, dereceye giren bazı sporcuların madalyalarını verdi.

(ÖA) 25.06.2008 17:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title