Haberler

Sharp Türkiye'de Enkay ile İşbirliğine Gidiyor

Dünyanın Önde Gelen Beyaz Eşya ve Ev Elektroniği Markalarının Türkiye Temsilcisi Enkay Group, Japonya'nın Elektronik Devi Sharp'ın Türkiye Distribütörü Oldu.

Dünyanın önde gelen beyaz eşya ve ev elektroniği markalarının Türkiye temsilcisi Enkay Group, Japonya’nın elektronik devi Sharp'ın Türkiye distribütörü oldu.

Enkay Genel Müdürü Nadir Bayat, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Hedefimiz Sharp’ın dünyadaki başarısını ülkemize taşımak ve Türkiye pazarında hakettiği lider konumunu çok kısa zamanda alacağına inanıyoruz. Hedefimiz, Sharp LCD televizyon satışlarının önümüzdeki yıl içinde pazarın yüzde 10’unu oluşturması" dedi.

Sharp Orta ve Doğu Avrupa Bölge Başkanı Yoshitaka Tamura ise “Enkay'ın Türkiye pazarında deneyim sahibi olması ve yerel bayilerle iyi ilişkilerinin bulunması, kendilerini Sharp’ın Türkiye pazarındaki var oluşunu güçlendirmek için ideal bir ortak haline getiriyor,” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title