Haberler

Sgk Başkan Yardımcı Güney'den Bilgilendirme Toplantısı

Sgk Başkan Yardımcısı Tahsin Güney Zonguldak'a Gelerek, Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi.

SGK Başkan Yardımcısı Tahsin Güney Zonguldak'a gelerek, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Tahsin Güney, Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Katılımcılar, Sosyal Güvenlik Reformu, İstihdam Paketi ile yapılan düzenlemeler, işveren ve BağKur'lulara sağlanan ödeme kolaylığı ve prim indirimleri konularında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantıya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Muharrem Demirci, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Demir, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, İş-Kur İl Müdürü Cemal Yiğit ve vatandaşlar katıldı.

Ülkede 15 milyon vatandaşın sigortalı olduğu ve ailesi ile beraber 60 milyon vatandaşın Sigortadan faydalandığını belirten SGK Başkan Yardımcısı Tahsin Güney, "Ülkemizde 7,5 milyon emekli vatandaşımız mevcut. Bunların dışında 15 milyon çalışanla beraber 60 milyon insanımız sigortadan faydalanmakta. Devletimize bu 57 milyar YTL gelir sağlarken, 81 milyar YTL'de gidere neden oluyor. 25 milyar YTL ise açık kalıyor. Bu açığı kapatmak için diğer ülke standartlarında çalışmaları kapsayan yasa gündemde. Vatandaşa yasa ve paket konusunda değişik analizler aktarılmakta" dedi.

SGK İl Müdürü Muharrem Demirci ise katılımları için Tahsin Güney'e teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından bilgilendirme toplantısı soru cevap şeklinde sona erdi.

(SŞ-SŞ-Y) 27.06.2008 17:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title