Haberler

Sezonun İlk Buluşması…

Güncelleme:

Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özkul ev sahipliğinde Anadolu Et Lokantası'nda düzenlenen brunch, dernek üyeleri ve ailelerini bir araya getirdi.

TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri düzenlenen brunch etkinliğinde bir araya geldiler

Etkinlikte konuşan Özkul, "Üyelerimizle ve ailelerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Her zaman söylediğimiz gibi TÜGİAD değerli ve büyük bir aile. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdiğimiz bu etkinliğimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği brunch etkinliğinde üyeler ve aileleri hem güzel havanın hem de bir arada olmanın tadını çıkardı. Yoğun iş stresinden biraz olsun uzaklaşma fırsatı yakalayan iş insanları, bol bol sohbet etme imkânı buldu. TÜGİAD Bursa Şubesi olarak önümüzdeki günlerde yapılacak etkinlikleri de konuşan üyeler, keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Kahvaltının ardından düzenlenen tavla turnuvası ise renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Kıyasıya geçen müsabakalar sonrasında turnuvayı Onur Özkul kazandı.

Ayrıca brunch etkinliği kapsamında Bursa'ya gelen ünlü astroloji uzmanı Hande Kazanova da kadınlarla astroloji, burçlar, yıldızlar ve ilişkilere dair, ilgi çekici ve keyifli bir söyleşiye imza attı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title