Haberler

Sezer Oyunu Kullandı

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Milletvekili Genel Seçimlerinde Oyunu, Ahmet Andiçen İlköğretim Okulunda 2073 Numaralı Sandıkta Kullandı.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, milletvekili genel seçimlerinde oyunu, Ahmet Andiçen İlköğretim Okulunda 2073 Numaralı sandıkta kullandı.

Çankaya Birlik Mahallesindeki Ahmet Andiçen İlköğretim Okuluna saat 9.00'da sivil plakalı bir araç ile gelen Cumhurbaşkanı Sezer, eşi Semra Sezer ile okulun ikinci katındaki 2073 Numaralı sandığa gitti.

Görevlilere Anayasa Mahkemesi tanıtım kartını veren Cumhurbaşkanı Sezer, oyunu atarken ısrar üzerine gazetecilere görüntü verdi.

Soru üzerine, seçimin demokrasinin gereği olduğunu belirten Sezer, ''Ulusumuz, ülkemiz, Türkiye için hayırlı olsun'' dedi.

Sezer ve eşi okuldan ayrılırken, bazı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Vatandaşların alkışları arasında okuldan ayrılan Sezer, gazetecilere oylarını kullanıp kullanmadıklarını sordu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title