Haberler

Sezen Aksu'dan, Bodrum'da Unutulmaz Konser

Bodrum'da konser veren Sezen Aksu, giydiği dekolte elbiseden, yaptığı esprilere ve verdiği toplumsal mesajlara kadar çok konuşulacak bir sahne performansına imza attı.

Bodrum'da konser veren Sezen Aksu, giydiği dekolte elbiseden, yaptığı esprilere ve verdiği toplumsal mesajlara kadar çok konuşulacak bir sahne performansına imza attı. Ünlü sanatçı, sevenleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Solfej ve Kerki Production tarafından düzenlenen medya sponsorluğunu Powerturk'ün yaptığı Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatro Konserler'i kapsamında sahne alan Sezen Aksu'yu aralarında şarkıcı Murat Dalkılıç, 5 gün önce evlendiği Merve Boluğur, Sezen Aksu'nun eski eşi yat işletmecisi Sinan Özer ve yaklaşık 2 bin kişi izledi. Sezen Aksu konserini ilk 5 şarkısında sık sık giydiği yeşil ve sarı kırmızı bantlarla süslü kıyafetinin önü açık dekoltesi ile uğraştı. Aksu, "Şuram çok mu açık benim?" diyerek göğüslerini kapatmaya çalışırken, "Arkamdan konuşmazsınız dimi kadın kudurdu" diyerek, espri yaptı. Aksu, dekoltesini yardımcısına çengelli iğne taktırtıp kapatmaya çalışırken ise "Kusura bakmayın artık kapatıyorum. Namusuma çok düşkünüm" dedi.

'VATANDAŞIN GÜCÜNÜN HERŞEYİN ÜSTÜNDE OLDUĞUNA İNANIYORUM'

İlk şarkısının bitiminde izleyicilerden birinin 'Savaşa Hayır' diye bağırması üzerine Aksu, "Türkiye'nin bu halinde sahne almak zor. Ancak böyle oturduğunuz yerden 'Savaşa hayır' diye bağırarak olmaz. Evlatlarımızı yaşatmaya çalışmalıyız. Gazeteciler de buradaymış tam zamanında konuşturdunuz beni ya. Sivil insiyatifin gücü ile bu evlatlarımızı yutan halimizden aktif olarak bunu önleyici hale gelmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor, çocuklarımızı yaşatmak için bizimde üzerimize çok şey düştüğüne inanıyorum. Bir kişinin, bir vatandaşın gücünün her şeyin üstünde olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Aslında bugün hiçte böyle şeyler konuşmaya niyetim yoktu. İnsanların canı ciğeri o kadar yanıyor ki tutamıyor insan kendini. Aman gazeteciler de varmış. Troller, haydi iş başına hopppaaa" diyerek, ikinci eserine geçti.

Konserinde 'Kaybolan Yıllar', 'Unuttunmu Beni', 'Küçüğüm', 'Belalım', 'Sen Ağlama' şarkılarını izleyenlerle birlikte seslendiren Sezen Aksu, şarkı aralarında yaptığı espiri ve şakalarlada izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Aksu bir ara eski eşi Sinan Özer'in yanına gelip, küçük oğlu Sinancan'ı 'Cici annen sana kurban olsun. Keşke babana değil sana yetişseydim. Sıkamadım bir dişimi' diyerek, öptü.

'KULLANMA KILAVUZUM ESKİ KOCAM BURADA'

İzleyicilerden birinin 'sahnede evlenme teklif etmek istiyorum' diye bağırması üzerine de Aksu "Benimle evlenip ne yapacaksın lan. Bak eski kocam Sinan burada. Ona sorun çektiği sıkıntıları, kullanma klavuzum orada" deyince seyirciler kahkahaya boğuldu. Evlenme teklifini seyircinin sevgilisine edeceğini öğrenen Sezen Aksu, çifti sahneye davet edip teklifini gerçekleştirdikten sonra mutlu olmalarını diledi.

Aksu kendisini izleyen basın mensuplarına da "Gizli gizli oramızı buramızı çekip, 'İşimizi yapıyoruz' diyorlar. Yok öyle bir iş. Telif hakkımı verin size ne pozlar veririm var ya" diyerek takıldı. Aksu iki saat süren konseri sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

MURAT DALKILIÇ'TAN BASINA ANLAMSIZ TEPKİ

Bu arada konseri izlemeye gelen Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur ile basın mensuplarının aşırı ilgisinden sıkıldı. Dalkılıç, "Ne çekiyorsunuz. İnsanları rahatsız ediyorsunuz" diyerek, tepki gösterdi.

Oturdukları yerde hayranlarıyla fotoğraf çektiren Dalkılıç, daha sonra yanına çağırdığı özel güvenlik görevlilerine "Şunları karşımdan alın" diyerek basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Dalkılıç, ardından da sinirlenip, konseri erken terk etti. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Sezen Aksu Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title