Haberler

Sezen Aksu'dan Bol Kahkahalı Konser

Güncelleme:

Sezen Aksu'nun Bodrum Antik Tiyatrosu'nda önceki akşam verdiği konsere ünlüler büyük ilgi gösterdi.

Sezen Aksu'nun Bodrum Antik Tiyatrosu'nda önceki akşam verdiği konsere ünlüler büyük ilgi gösterdi. Konser öncesi kuliste düşerek kolunu çizen Aksu, kısa sürede toparlanıp sahneye çıktı. Aksu'yu izleyenler arasında; bir dönem ilişki yaşadığı Artuğ Aysal da vardı. Ünlü şarkıcının esprileriyle herkesi kahkahaya boğduğu konserden dikkat çeken notlar şöyle:

Meltem Cumbul, konser öncesi Sezen Aksu'yu kulisinde ziyaret etti. Cumbul; konseri de kuliste izlemeyi tercih etti.

ESKİ SEVGİLİSİ DE İZLEDİ

İzleyiciler arasında yer alan Aksu'nun eski sevgilisi Artuğ Aysal, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olarak kulise kaçtı. Aysal, gecenin sonunda konser alanından tek başına ayrıldı.

Sahnede 'Firuze' şarkısını seslendiren Aksu, izleyicilerin şarkıyı hep bir ağızdan söylemesi üzerine "Eskiden kimse şarkıları bilmezdi, sadece dinlerlerdi. Şimdi herkes söylüyor. Evde çalışıp öyle geliyorlar sanırım. İyi ki biz bu işten biraz ekmek kazandık! 100 yıla kadar herkes şarkıcı olur. Ben zaten artık dikiş dikiyorum, kuantum kitabı okuyorum" dedi.

İÇİNDE NİHAT DOĞAN VAR!

Aksu bir ara, izleyiciler arasındaki Emel Müftüoğlu'nu sahneye çıkarttı. Ünlü şarkıcı, Müftüoğlu'yla ilgili "O inanılmaz biri; evde oturarak yeteneğini harcıyor. Zorla çıkarıp getirdim. Evde beni gülmekten öldürüyor, biraz da sizi güldürsün. İçine Nihat Doğan kaçmış!" diye espri yaptı.

Mustafa Sandal ile eşi Emina Sandal, konseri en ön sıradan izledi. Emina Sandal, bol bol Aksu'nun fotoğrafını çekti. Sahneden Mustafa Sandal'a takılan Aksu, "Mustafa, çok akıllı bir adamdır. Onno'nun gözbebeğiydi" dedi.

Sezen Aksu'nun hiçbir Bodrum konserini kaçırmayan eski eşi ve oğlu Mithatcan'ın babası Sinan Özer de izleyiciler arasındaydı. Özer'in yanında kızı Defne de vardı.

ÜÇ AŞKININ ADINI KOLUNDA TAŞIYOR

Tuba Büyüküstün ile eşi Onur Saylak, Sezen Aksu konserini arka sıralardan izlemeyi tercih etti. Onur Saylak'ın yeni dövmesi de ilk kez objektiflere takıldı. Saylak'ın kolundaki dövmede; eşi ve ikizleri Maya ile Toprak'ın baş harfleri olan 'TMT' yazıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Meltem Cumbul Onur Saylak Sezen Aksu Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title