Haberler

Sezai Karakoç Özel Etkinliği

Güncelleme:

Sezai Karakoç'un 80. Yaşı dolayısıyla hazırlanan özel programda, üstadlarına karşı saygı, sevgi ve muhabbetlerini sunmak için bir araya geliyorlar.

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ

SEZAİ KARAKOÇ ÖZEL ETKİNLİĞİ

27 NİSAN 2013 CUMARTESİ

Yer: Cennet Kültür Sanat Merkezi Tiyatro Salonu

İkram: 18.00 - Program: 19.00

Üstad Karakoç'un izinde yürümüş Edebiyetımızın seçkin isimleri, Sezai Karakoç'un 80. Yaşı dolayısıyla hazırlanan özel programda, üstadlarına karşı saygı, sevgi ve muhabbetlerini sunmak, duygu ve düşüncelerini paylaşmak için bir araya geliyorlar.

KATILIMCILAR:

Adem Turan, Ahmet Murat, Ali Haydar Haksal, Ali Ural, Alper Gencer, Belkıs İbrahimhakkıoğlu, Bünyamin Yılmaz, Cevdet Karal, Ebubekir Kurban, Ersin Nazif, Ferman Karaçam, Hüseyin Akın, İbrahim Paşalı, İsmail Kılıçaslan, Mahmut Bıyıklı, Mevlana İdris Zengin, Osman Bayraktar, Osman Sarı, Özcan Ünlü, Recep Garip, Şaban Abak, Selçuk Küpçük, Şeref Akbaba, Yıldız Ramazanoğlu, Yusuf Kaplan, Zeki Bulduk. Katılımcılara Sezai Karakoç'un "Gün Doğmadan" adlı eseri ve armağan kitap hediye edilecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sezai Karakoç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title