Haberler

Seyyid Battal Gazi Vakfı Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı

Seyyid Battal Gazi Vakfı tarafından Seyitgazi ilçesinin tarihi kişilikleri, tarihi geçmişi, kültürel, doğal ve ekonomik zenginlikleri hakkında farkındalık oluşturulması ve tanıtılmasına katkı sağlanması amacıyla düzenlenen "Seyitgazi'nin tarihi, kültürel,doğal ve ekonomik değerleri" konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Eskişehir ili sınırları içindeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmaya 16'sı lise, 22'si ortaokul olmak üzere toplam 38 öğrenci katıldı. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Bedia Kılıçaslan, Tülin Yaşar ve Tamer Kabadayı'dan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu; birinciliği 'Yaşayan Müze Seyitgazi' kompozisyonu ile Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi 11/E sınıfı öğrencisi Nilgün Keperek, ikinciliği 'Aşktır Seyitgazi' kompozisyonu ile Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi 11/B sınıfı öğrencisi Yasemin Gökçe, üçüncülüğü ise 'Seyitgazi' başlıklı kompozisyonla, Seyitgazi Şehit Kamil Üngör Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Bilge Akar kazandı.

Yarışmada birinci olan öğrenciye 750 TL, ikinci olan öğrenciye 500 TL ve üçüncü olan öğrenciye 250 TL para ödülü verileceği, ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi gönderileceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyyid Battal Battal Gazi Eskişehir Seyitgazi Yerel Haberler

title