Haberler

Seyyar Satıcının Acı Sonu

Şişli'de Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Limonata Satıcısı, Beton Mikserinin Altında Kalarak Feci Şekilde Hayatını Kaybetti. Aracın Sürücüsü Kaçarken, Hayatını Kaybeden Şahsın Oğlu ve Yakınları Sinir Krizi Geçirdi.

Şişli'de yolun karşısına geçmeye çalışan limonata satıcısı, beton mikserinin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü kaçarken, hayatını kaybeden şahsın oğlu ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Mehmet Güler (55), Pangaltı'ya gitmek için Dolapdere ışıklardan yolun karşısına geçmek istedi. Güler'e, bu sırada yoldan geçmekte olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 YH 3345 plakalı beton mikseri çarptı. Çarpma sırasında Güler'in sağ bacağı beton mikserinin tekerleğine takıldı. Bu şekilde bir süre sürüklenen Mehmet Güler feci şekilde hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle seyyar tezgah paramparça olurken, limotalar yola saçıldı. Beton mikserinin sürücüsünün kazanın ardından aracını terk ederek kaçtığı öğrenilirken, olay yerine gelen polis ekipleri inlemelerde bulundu. Kazayı haber alarak olay yerine koşan Mehmet Güler'in oğlu ise, babasının cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Süleyman Güler fenalaştı. Polis ve vatandaşlar Güler'i sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine daha sonra gelen yakınları da feryat ederek gözyaşlarına boğuldu.

Beton mikserine sıkışan cesedi çıkarmak için polis ekipleri devreye girdi. Polisin aracı hareket ettirmek için yaptığı deneme sonuçsuz kalınca direksiyon başına geçen bir vatandaş motoru çalıştırdı. Aracın hareket ettirilmesiyle Güler'in cesedi çıkarıldı. Güler'in cesedi olay yerinde savcının incelemesinin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan sürücüyü arama çalışmaları ise sürüyor.

(MH-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title