Haberler

Şeytan Kapısı Filmi

Şeytan Kapısı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Şeytan Kapısı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Bir anne ve oğlu Kuzey Dokato’da küçük bir kasaba olan Şeytan Geçiti’nde ortadan kaybolur. Anne ve oğul adeta sırra kadem basar. Tüm kasaba alt üst edilmiş fakat onlardan hiçbir iz bulunamaz. Bu gizemli davaya atanan FBI ajanı Daria Francis araştırma yapmak için kasabaya gider. Tüm gözler kadının kocasının üzerindedir. Herkes kayboluşun tek şüphelisi olarak onu görür. Yerel şerif Gruewell ile birlikte çalışmalara devam eden ajan Daria, durumun aile ile bir ilgisi olmadığını anlar. İkili soruşturma ilerledikçe kendilerini garip olayların içinde bulur.

Başrollerini Amanda Schull, Milo Ventimiglia, Shawn Ashmore, Bridget Regan, Jonathan Frakes gibi isimlerin paylaştığı in yönetmenliğini Clay Staub, senaristliğini ise Clay Satub ve Peter Aperlo üstlenmiş.

Yönetmen: Clay Staub

Senaryo: Clay Staub, Peter Aperlo

Oyuncular: Amanda Schull, Shawn Ashmore, Milo Ventimiglia, Jonathan Frakes, Sarah Constible, Jan Skene, Beverly Ndukwu, Adam Hurtig, Javier Botet, Spencer Drever, Jean-François Ferland, Will Woytowich, Scott Johnson

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Devil's Gate

Yapımcı Firma: Caramel Film

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Kanada, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 94 dk.

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 03.08.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title