Haberler

'Şeytan' Asla Pes Etmez!

Premier Lig'in 24.haftası dev bir maça sahne oldu.

Premier Lig'in 24. haftası dev bir maça sahne oldu. Lider Manchester City'nin en yakın takipçisi konumunda bulunan Manchester United, Londra'da Chelsea'ye konuk oldu.

Stamford Bridge'de oynanan mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi. İlk 50 dakikada 3-0 öne geçen Chelsea, 26 dakikada yediği 3 golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Chelsea'nin gollerini 36. dakikada kendi kalesine Jonny Evans, 46. dakikada Juan Mata ve 50. dakikada David Luiz kaydetti.

Manchester United'ın gollerini ise 58. ve 68. dakikada penaltıdan Wayne Rooney ile 84. dakikada Javier Hernandez attı.

Bu sonucun ardından Kırmızı Şeytanlar 55 puana; Chelsea ise 43 puana yükseldi.

MANU OYNADI, CHELSEA ATTI

Karşılaşmaya Manchester United daha etkili başlayan taraf olmasına rağmen golü ev sahibi ekip oldu. İlk yarım saat Manchester kalesine gidemeyen Chelsea 36. dakikada şans golüyle öne geçti. Sağ kanattan ceza alanı içine giren Sturridge'in çevirdiği top, altıpasta Jonny Evans'a çarptı ve ağlarla buluştu: 1-0

4 DAKİKADA 2 GOL

İkinci yarıya ise Chelsea fırtına gibi başladı. Henüz 46. dakikada sağ kanatta Fernando Torres'in arka direğe ortasını Juan Mata gelişine harika tamamladı ve skor 2-0 oldu.

50. dakikada kazanılan serbest vuruşta ikinci golün sahibi Mata bu kez asisti yapan isimdi. Ceza alanı içine yaptığı ortaya kafayla vuran David Luiz'in şutu Ferdinand'a da çarparak kaleci de Gea'yı ters ayakta bıraktı. Genç kalecinin bakışlara arasında meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0

MANU İKİ PENALTIYLA MAÇA ORTAK OLDU

3-0'dan sonra oyunun kopması beklenirken; Manchester United'ın imdadına penaltı yetişti. Sturridge'in neden olduğu penaltı sonrasında Wayne Rooney 58. dakikada farkı ikiye indirdi. 10 dakika sonra ise bu kez Ashley Young'ın Ivanovic tarafından düşürülmesine hakem Howard Webb bir penaltı düdüğü daha çaldı. Wayne Rooney'in vuruşu ikinci kez filelere gitti ve skor 3-2 oldu.

3-0'DAN 3-3 OLDU

Manchester United, 3-2'den sonra rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü. 84. dakikada ise Javier Hernandez skora dengeyi getirdi. Ryan Giggs'in sol kanattan ortasına altıpasta müsait durumda kafayla vuran Meksikalı forvet maçta skoru 3-3 yaptı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Manchester United Juan Mata Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title