Haberler

Seyrantepe İhalesinde Sona Yaklaşıldı

Yenilenen Seyrantepe Arazisi İhalesinin 2. Oturumunda, En İyi Teklifi Eren Talu Mimarlık Verdi. Şirket Toplamda 777 Milyon 777 Bin 777 YTL, İdareye 234 Milyon 567 Bin 890 YTL ve Gelir Yüzdesi Olarak '0' Teklif Verdi.

Yenilenen Seyrantepe arazisi ihalesinin 2. oturumunda, en iyi teklifi Eren Talu Mimarlık verdi. Şirket toplamda 777 milyon 777 bin 777 YTL, idareye 234 milyon 567 bin 890 YTL ve gelir yüzdesi olarak '0' teklif verdi.

Daha önce gerekli rekabet koşullarının yerine getirilememesi nedeniyle iptal edilen Seyrantepe arazisine yapılacak stat ve otopark için açılan ihalenin 2. oturumu TOKİ'nin Bilkent'teki binasında yapıldı. TOKİ İhale Kurum Başkan Yardımcısı Çağatay Göktayoğlu'nun başkanlık ettiği oturumda, ilk önce ihaleye katılan firmalardan sözlü teklifi alındı. Daha sonra kapalı zarf usulüyle şirketlerden teklif verilmesi istendi. Buna göre teklif veren firma ve teklif rakamları şöyle:

"Eren Talu Mimarlık toplamda 777 milyon 777 bin 777 YTL, idareye 234 milyon 567 bin 890. YTL ve yüzde '0'; Sembol İnşaat toplamda 1 milyar 596 milyon YTL, idareye 150 milyon 100 bin YTL, yüzde olarak 7.2; Kuzu İnşaat ise toplamda 640 milyon YTL, idareye 130 milyon 816 bin YTL, yüzde olarak 20.44 teklif verdi.

İhale tekliflerini değerlendiren Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, söz konusu tekliflerden Eren Talu Mimarlık'ın verdiği teklifin en iyi teklif olduğunu belirterek, "Çok uzun maceranın bittiğini hissediyorum. Galatasaray camiasına hayırlı olsun" dedi.

(TAN-İY-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title