Haberler

    Şeyma Subaşı ve MasterChef Yasin Obuz Miami'de karşılaştı

    Güncelleme:

    Masterchef 2019 ve Survivor 2020'de yarışan Yasin Obuz, Miami'ye uçtu. Obuz, burada Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündemde olan Şeyma Subaşı ile karşılaştı. İşte detaylar...

    Yasin Obuz, Miami'de karşılaştığı Şeyma Subaşı ile fotoğrafını "yenge" notuyla paylaştı. Obuz ve Subaşı'nın samimi hali dikkat çekti.

    KENDİSİNDEN 2 YAŞ KÜÇÜK

    Yasin Obuz'un kendisinden 2 yaş küçük Şeyma Subaşı'na "yenge" demesi takipçilerini şaşırttı.

    YASİN OBUZ KİMDİR?

    21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

    İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

    Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

    Yasin Obuz, Masterchef 2019 ve Survivor 2020'de yarışmıştı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Şeyma Subaşı Subaşı Miami Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (1)

    Simay:

    Yenge kelimesini saygıdan kullanılıyor kendinden küçük veya büyük olması onemli degil

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title