Haberler

Şeyma Subaşı'nın Çılgın Dansı Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü

Güncelleme:

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Şeyma Subaşı'nın Burning Man festivalindeki çılgın dansı, sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen Şeyma Subaş'nın Burning Man festivalindeki çılgın dansı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

TAKİPÇİLERİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Instagram hesabının hikaye bölümünden Burning Man festivaline ait dans görüntülerini paylaşan Şeyma Subaşı'nın videosuna takipçileri büyük ilgi gösterdi.

Şeyma Subaşı'nın Çılgın Dansı Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü

TAKİPÇİLERİNİ PAYLAŞIM YAĞMURUNA TUTTU

Yaklaşık bir haftadır Burning Man festivalinde olduğu için sosyal medya hesabından hiçbir paylaşımda bulunamayan Şeyma Subaşı, takipçilerini meraklandırmıştı. Festivalin ardından ülkeye dönen Şeyma Şubaşı, bir haftanın acısını takipçilerini paylaşım yağmuruna tutarak çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (51)

Leda:

Senin bir kızın var ama 17 yaşındaki ergenler gibi hareketler, danslar ve kıyafetler giyiyorsun. Çocuğun bile senden daha olgun gözüküyor. Yaşına uygun ve anne gibi davran bence.

24
0
yanıtYanıtla
sonradan görecekmiyim acabe:

dansın adı mal ca sizde yapabilirsiniz ama önce mal olmak lazım

21
0
yanıtYanıtla
murat:

gördüğüm en itici tip. . . tam görgüsüz. ne para, ne tavır , hiç bir şey yakısmayan bir tip. . .

19
1
yanıtYanıtla
SEDAAA:

AAHHH ACUN AHHHH GÖRMEMİŞİ ALIRSAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRIR TABİKİ. . .

17
1
yanıtYanıtla
ATIN İNTİKAMI:

ACUN SENİN YERİNDE OLSAM BU KARIYI BOŞAR TIMARHANEYE YATIRIRDIM

12
2
yanıtYanıtla
BANDIRMA:

ACUN VE AİLESİ, GÜZEL ÜLKEMİN GENÇLERİNİ ZEHİRLİYOR! İNSANLIĞA HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN PROGRAMLARLA KÜLTÜR EROZYONUNA SEBEP OLUYOR.

13
0
yanıtYanıtla
Murat karabulut:

Şeyma iyicene civiklasti acunun karisi olmasa cok laf yerde iste acunu sevdigimizden soyleyemiyoruz laflari turkiyede bukadar ekomik durum bozukken bu magazin maymunlari biraz durdemeli yoklukdan bunlar saciyor bizler yoklukdan sicamiyoruz acikiriz diye allah islaetsin bunlari biraz daha dikkat

11
2
yanıtYanıtla
Çakıl:

Acun kardeş nasıl yakıştırdın bu kadını kendine.yoksa biz mi seni çok büyütmüşüz gözümüzde

12
1
yanıtYanıtla
Lukushayat:

Hey gidi hey. . . para kudurtmus! kargalara kalan dunya. . bosuna okuyoruz bosuna calisiyoruz adaletin bumu dunya.

12
0
yanıtYanıtla
bunu yapmak istiyordum hep:

dünya: BU

yanıt6
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title