Haberler

Şeyma Subaşı'nın Kitabının İsmi Belli Oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Şubası, kitap çıkaracağını duyurmuştu. Şeyma Subaşı'nın kitabının isminin Sadece Şeyma olacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Şubası, kitap çıkaracağını duyurmuştu. Şeyma Subaşı'nın yeni kitabının ismi belli oldu.

"SADECE ŞEYMA"

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan kısa bir süre sonra Fransız DJ Guido Senia ile sevgili olan Subaşı'nın attığı her adım olay olmaya devam ediyor. Önce kendi tasarımlarını sattığı bir butik açıp kapatan Şimdilerde de bir kafe işleten Subaşı bu kez de kitap yazmaya karar verdi. Subaşı'nın kitabının adının "Sadece Şeyma" olacağı öğrenildi.

Şeyma Subaşı'nın Çıkaracağı Yeni Kitabının İsmi Belli Oldu

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Şeyma Subaşı'nın gündeme gelmesinin sebebi ise bu kez kendi paylaşımı olmamıştı. Dex Yayınları, sosyal medya hesabından Subaşı'nın da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak ünlü ismin kitap çıkaracağını duyurmuştu. Yayınevinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti: "Hazır mısınız bomba gibi bir kitap geliyor."

Şeyma Subaşı'nın Çıkaracağı Yeni Kitabının İsmi Belli Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (59)

ŞEY MA:

Bu kitap tutar seri de çıkar!Şeyma Miami deŞeyma DominikteŞeyma Hayvanat BahçesindeŞeyma parayı öğreniyorŞeyma Şeyma. . .

28
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bence kitabın adı”kitapsız şeyma”olmalıydı;)

23
0
yanıtYanıtla
Bursa:

:)))))))))))

yanıt13
yanıt0
Birkul:

Kadın koca parası yemenin kitabını yazmış aferin

20
1
yanıtYanıtla
dürbünlü:

ne yazmış olabilir la bu diye alacak olan kitlenin içinde değilim, kapasite net

17
0
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Kitabın adı zengin koca nasıl ayarlanir

16
0
yanıtYanıtla
LAHANA FOX:

SENİN OKUYACAĞIN TEK KİTAB SENİ YARATANI TANI..

15
0
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Enayi parası nasıl yenilir kitabın adi

12
0
yanıtYanıtla
Önerim:

Sadece Nafaka. En iyi nafaka nasıl kazanılır üzerine bir kitap. Çok satar ders okutulur

12
0
yanıtYanıtla
Ayse:

İnsanlar yıllarca emek verip kitap yazıyor ve yayınevlerinden dönüş bekliyor. Hayatı entrika olan bir kadın entrikalarını bilmem hangi dil bilgisi, bilmem hangi anlatım üslubuyla güya kaleme alıyor ve en acısı da ne biliyor musunuz? Bunun için yayınevi inanılmaz bir çaba sarfediyor. Aylarca gözünü mailden ayırmayan yazar adaylarıysa avucunu yalıyor. İşte dünyanın adaleti budur. Suçlu kim? Şeyma mı? Dex mi? Durun durun yoksa bu kadına prim yaptıran siz mi?

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title