Haberler

Şeyma Subaşı, Dekorunu Yaptığı Evin Satılacağı İddiasını Yalanladı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın Alaçatı'daki üç katlı taş evini satışa çıkardığı söylentilerine açıklık getiren Şeyma Subaşı, "Çeşme ev satma haberi klasik yalanlardan biri" ifadesini kullandı.

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından evlerinin satışa çıktığı iddialarına yanıt verdi.

DEKORUNU ŞEYMA ŞUBAŞI YAPMIŞTI

Geride bıraktığımız günkü bir köşe yazısında, Acun Ilıcalı'nın Alaçatı'daki üç katlı taş evini satışa çıkardığı söylenmişti. Ilıcalı'nın 8 milyon liraya aldığı ve bunun üzerine inşa ettiği üç katlı taş ev için 37 milyon lira istediği yazılmıştı. Köşe yazısında evin dekorunun da Şeyma Subaşı tarafından yapıldığı notu düşülmüştü.

İDDİALARI YALANLADI: SATMIYORUZ

Köşe yazısı kısa sürede yayılınca konuyla ilgili açıklama Şeyma Subaşı cephesinden geldi. Evlerinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Subaşı, karenin üzerine de "Çeşme ev satma haberi klasik yalanlardan biri" notunu düştü.

İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı;

Şeyma Subaşı, Dekorunu Yaptığı Evin Satılacağı İddiasını Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Alaçatı Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

adam oldunda misafir bekliyorsun, milletin kocasına babasına askıntı olup kendine hayat kurdun haram olsun her attıgın adım acunla, acun a da olsun

17
1
yanıtYanıtla
PARA:

Her klasik yalanda doğruluk payı vardır!!! Mustafa Sandal da boşanma haberlere yalan diyordu.

13
0
yanıtYanıtla
DJTeXiN:

Adamın Satası yoksada zorla sattıracaklar. ister alır ister satar.

4
2
yanıtYanıtla
yolcu:

tanrı misafiride kabul ediyorlarmı

5
0
yanıtYanıtla
RACO:

haberinizi düzeltin abd basınından trumpın kızı diye başlayan haberinizde yazının içinde elin yahudisine şehit demişsiniz bu ne dikkatsizlik saçmalıyorsunuz artık ben olsam bu yazıyı yazanı kovarım

2
0
yanıtYanıtla
seda sayan:

abi kadin acik acik satmiyoruz demis neyi anlamadin @mustafa ceceli

0
0
yanıtYanıtla
mustafa ceceli:

anlamadım satıyorlarmı

0
0
yanıtYanıtla
Flumedia:

satınmı alcan ?

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title