Haberler

Yağışlar Eskişehir'de Hayatı Felç Etti, Sel Suları Caddelerde Nehir Gibi Aktı

Güncelleme:

Eskişehir'de etkili olan şiddetli yağışlar Seyitgazi ilçesine bağlı Çukurca köyünde sel meydana getirdi. Gök gürültülü ve sağanak olarak etkisini hissettiren yağış nedeniyle ilçede göletler oluştu, sürücüler araçları ile yolda mahsur kaldı

Dün akşam saatlerinde kendisini gösteren sağanak yağış sonucu Seyitgazi ilçesine bağlı Çukurca köyünde sel meydana getirdi. Gök gürültülü ve sağanak olarak etkisini hissettiren yağış nedeniyle ilçenin bazı noktalarında göletler oluştu, sürücüler araçları ile yolda mahsur kaldı. Evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşların yardımına ise belediye ekipleri koştu.

EV DUVARLARI VE YOLLAR TAHRİP OLDU

Önüne bulduğu her şeyi katarak ilerleyen sel nedeniyle ev duvarları ve yollar tahrip oldu. Bunun yanında evlerin bahçeleri ve tarım alanları da zarar gördü. Seyitgazi Belediyesine bağlı ekipler iş makineleri ile yolda kalan araçlara yardım etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Seyitgazi Çukurca 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

makarakukarakakarakikiri:

yahu adam gibi bir altyapı yapmıyonuz bari baraj kurunda elektrik santrali çalışsın şuraya

2
1
yanıtYanıtla
seyit sarı:

yağmurun yağış şekli tuhalaştı lokal yağışlar tek yere vurup afet yaratıyor bana göre pek hayra delalet değil insanlık olarak biraz muhakeme ve muhasebe yapmalıyız. . .

0
0
yanıtYanıtla
askas:

Ankara, izmir, eskişehir ve bu felaketi yaşayan diğer illerimizdende anlaşıldığı üzere alt yapı olmadığı için üst yapının kıymeti yok. Beğenmediğiniz gavurların kanalizasyon sistemlerinde arabalar geziyor bizim kanalizasyon sistemleri ise kıytırıktan yapılma. A veya B partinin yönetimde olması bir anlam ifade etmiyor. Şehir planlamasında alt yapıya gerekli önem verilmeli ve standart getirilmeli.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title