Haberler

Seyir halindeki tırın çekicisi bir anda alev aldı

Güncelleme:

Seyir halindeki tırın çekicisi bir anda alev aldı Erzurum'un Aşkale ilçesinde seyir halindeyken alev alan tırın çekicisi söndürüldü.

Seyir halindeki tırın çekicisi bir anda alev aldı

ERZURUM - Erzurum'un Aşkale ilçesinde seyir halindeyken alev alan tırın çekicisi söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Aşkale ilçesi Tepebaşı mevkiinde seyir halindeki Tırın boş olan çekicisi bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. E.Ö. idaresindeki 41 LF 026 plakalı tır seyir halindeyken çekicisi bir anda alev aldı. Durumu fark eden diğer sürücülerin uyarısı ile aracını hemen sağa çekerek tırı çekiciden ayırarak güvenli bir bölgeye aldı. Bu esnada itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine çok sayıda ekip olay yerine geldi. Yanan çekiciye köpüklü suyla müdahale eden ekipler önce yangını kontrol altına aldılar sonrada soğutma işlemleri yaptılar.

Meydana gelen olayda çekicide maddi hasar oluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tepebaşı Erzurum 3. Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title