Haberler

Yanan TIR'ın Başında Uzun Süre Gözyaşı Döktü: Ocağımız Battı

Güncelleme:

Gaziantep'te Ferudun Akcin yönetimindeki TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yandı. Olay sonrası sinir krizi geçiren Akcin'in ağabeyi, "Kardeşim onu kredi ile aldı, o TIR onun sermayesiydi, ocağımız battı" diyerek feryat etti.

Gaziantep'te seyir halindeyken alev alan iplik yüklü TIR kullanılamaz hale geldi.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nden yüklediği ipliği Şanlıurfa'ya götürmek üzere yola çıkan Ferudun Akcin yönetimindeki 34 DA 1032 plakalı TIR, Sani Konukoğlu Bulvarı'nda henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı.

ÇEKİCİYİ DORSEDEN AYIRMAYA ÇALIŞTI AMA...

Kısa sürede çekiciyi saran alevlere müdahale eden Akcin, çekiciyi dorseden ayırmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını söndürdü. Tamamen yanan TIR ve içindeki iplikler kullanılamaz hale geldi.

"OCAĞIMIZ BATTI" DİYE FERYAT ETTİ

Haberi alarak olay yerine gelen şoförün ağabeyi Mehmet Akcin, gözyaşı dökerek, "Kardeşim onu kredi ile aldı, o TIR onun sermayesiydi, ocağımız battı." diyerek sinir krizi geçirdi.

YAKINLARI OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRDI

112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavisi yapılan ağabey Cin, yakınları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Yangın nedeniyle bir süre ulaşıma kapatılan bulvar, ekiplerin çalışmasının ardından açıldı.

İşte olay yerinden kareler;

Yanan TIR'ın Başında Uzun Süre Gözyaşı Döktü: Ocağımız Battı

Yanan TIR'ın Başında Uzun Süre Gözyaşı Döktü: Ocağımız Battı

Yanan TIR'ın Başında Uzun Süre Gözyaşı Döktü: Ocağımız Battı

Yanan TIR'ın Başında Uzun Süre Gözyaşı Döktü: Ocağımız Battı

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (41)

Allah yardımcısı olsun .:

Yazık Allah garibanın yardımcısı olsun

31
1
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Allah yardım etsin bilirim acısını

29
1
yanıtYanıtla
ALİ ASLAN:

BU ADAM ŞÖFÖRLER ODASINA VE BİR KAMYON KOOPERATİFİNE ÜYEDİR, ESNAF ODASI, ŞOFÖRLER ODASI, KOOPERATİF VE BELEDİYENİN DE DESTEĞİ İLE BU ABİMİZE YARDIMCI OLUNSUN EN AZINDAN AYAĞINI YERDEN KESİP ÇALIŞMAYA DEVAM EDEBİLECEĞİ BİR ARAÇ ALINIP ÇALIŞMASI SAĞLANSIN DERİM BU DERNEKLER ODALAR BÖYLE GÜNDE ÜYESİNİN YANINDA OLMAYACAK DA NE ZAMAN OLACAK

21
0
yanıtYanıtla
1453:

SLM ARKADAŞLAR YÜN KUMAŞ İPLİK TÜRÜ TÜREVLER SEYİR HALİNDE SÜRTME İLE ELEKTRİKLENME YAPAR NORMALDE TIRIN YERE DEĞEN BİR ZİNCİRLE ELEKTRİĞİ BOŞALTMASI GEREKİRDİ YANGIN SEBEBİ O BOŞALTMAYI YAPAMAMASINDAN KAYNAKLANIYOR. . . ALLAH YARDIMCISI OLSUN BİR KAMPANYA BAŞLATILSA DESTEK OLMAK İSTERDİM

20
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Peki bu uygulamalarin takipcisi kim olacak ? Kimden bu onaylar alinacak ? Ortada bu mecburiyetler varmi ki ?

yanıt0
yanıt0
Tırcı Osman:

dimek ki nymiş zekatını vercen orucunu tutcen namaz kılcen yohusa aaraba yanabulukesin zekat yada sadakan eksikdir üzülme seneye öğrenirsin vermeyi

4
15
yanıtYanıtla
GÜL):

Siz, kişinin duasından yada ibadetinden haberdar mısınız ? Yargılamak ne kolay. günaha şimdi siz girdiniz. . . . .

yanıt5
yanıt1
Siyahi:

TIRCI Osman efendi Allah askina gunde kac rekat namaz kiliyosun kaç kere zekat ve sadaka veriyosun her yil dogruyu soyle!!!!!!!

yanıt2
yanıt0
DÜRBÜNLÜ NÜN LİSE ARKADAŞI:

FAİZLİ KREDİ HARAMDIR HEM BURDA HEM AHİRETTE HESABI VAR KASKO BİLE KURTARAMAZ EN GÜZEL HUY SENİ YARADANIN EMİRLERİNE UY

6
11
yanıtYanıtla
dfbdfb:

faiz kurumlarına bulaşmak sakıncalı. Allah bela gönderebiliyor. .

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title